Crida a l’acció: Global May Day 2023 (setmana d’acció: 26.04. – 03.05.)

Deutsch English Español Ελληνικά Française Gaeilge Polski Português

Sindicalitza la lluita!

La classe treballadora de tot el món s’enfronta a una espiral negativa contínua de pobresa i deute paralitzant. En algunes regions, l’odi i la ràbia creixents alimenta les vagues, les protestes i les accions industrials al lloc de treball. Els/les treballadors/es estan desafiant la falsa narrativa que no podem determinar el nostre futur.
L’augment dels preus de l’energia i els aliments està afectant durament a moltes llars, especialment treballadors/es amb salaris baixos. Persones que ja viuen dins o per sota del llindar de pobresa. Per a moltes, a mesura que les dificultats econòmiques s’intensifiquen, l’única opció és entre escalfar-se i menjar.

Els successius governs arreu del món continuen treballant en contra dels interessos de la nostra classe. Els empresaris, terratinents, propietaris de fàbriques i inversors, com a part de la classe dirigent, asseguren que el seu propi poder i la seva riquesa estiguin protegits a costa de de la classe treballadora i el medi ambient. La ideologia del creixement econòmic continu ho dicta tot.

Les molles que ens llencen quan tenen l’esquena contra la paret per contrapressió organitzada, ens les donen per silenciar i distreure’ns de l’enemic real: el sistema capitalista, el qual ens emmalalteix i ens manté en la pobresa, mentre les presons s’inflen i s’espera que paguem i lluitem en les guerres imperialistes.

La introducció de lleis per restringir les protestes i reduir els drets dels treballadors/es pels quals es va lluitar durament a través d’innombrables lluites laborals, està dissenyada per descarrilar qualsevol lluita efectiva de la classe treballadora.

La nostra ràbia no s’ha de desviar per carrerons sense sortida que pretenen reemplaçar un conjunt de titelles per un altre, ni amb cap reforma del sistema que pretengui repetir els mateixos mètodes fallits que abans. Per a nosaltres, no hi pot haver un alto el foc en la guerra de classes.

El nostre objectiu és l’abolició del sistema salarial i del propi capitalisme. Lluitem per la creació d’un món organitzat per i per a la nostra classe, un món que funcioni en harmonia amb la terra.

No pretenem simplement interrompre; sinó vèncer.

Estem convençudes que el que es requereix ara és la creació d’un lloc de treball organitzat i de resistència comunitària, augmentant la solidaritat local i global per assolir amb eficàcia els nostres objectius tant a curt com a llarg termini.

Construir activament la resistència de base als nostres sindicats, al lloc de treball, als piquets i als carrers; a les primeres línies on es mobilitzen els/les treballadors/es.
A tot el món, els revolucionaris, sindicalistes i treballadores hem d’organitzar la lluita dins dels respectius sindicats de manera solidària, utilitzant tàctiques provades com les de l’ajuda mútua, l’acció directa i l’autoorganització.

Juntes tenim un món per guanyar! Sindicalitza la lluita!

#globalmayday2023 #unionisethefight #1world1struggle


Primers signants: IWW WISE-RA | FITE Kolkata | SAC Syndikalisterna | Earth Strike UK | Delivery Voice Kolkata

Per imprimir la crida a l’acció: pdf.

Página principal: Global May Day 2023

12 comments

 1. Pingback: llamada: Global May Day 2023 (Semana de Acción: 26.04. – 03.05.) | Global May Day
 2. Pingback: Aufruf: Global May Day 2023 (Aktionswoche: 26.04. – 03.05.) | Global May Day
 3. Pingback: Treoir chun Global May Day 2023 | Global May Day
 4. Pingback: Treoir chun Global May Day 2023 – 🏴 Anarchist Federation
 5. Pingback: Appel: Global May Day 2023 (Semaine d’action: 26.04. – 03.05.) | Global May Day
 6. Pingback: Appel: Global May Day 2023 (Semaine d’action: 26.04. – 03.05.) – 🏴 Anarchist Federation
 7. Pingback: Global May Day: Call To Action – 🏴 Anarchist Federation
 8. Pingback: Global May Day 2023 – 🏴 Anarchist Federation
 9. Pingback: Κλήση: Global May Day 2023 (εβδομάδα δράσης: 26/04 – 03/05) | Global May Day
 10. Pingback: Κλήση: Global May Day 2023 (εβδομάδα δράσης: 26/04 – 03/05) – 🏴 Anarchist Federation
 11. Pingback: Global May Day: Belfast – 🏴 Anarchist Federation
 12. Pingback: Global May Day 2023 Week of Action: April 26th – May 3rd – 🏴 Anarchist Federation

Leave a Reply